Data a concretar – Salí de Cambrils (El Solsonès)

19 de desembre de 2021 – Els Mollons i...

14 juny, 2021 Comentaris tancats a Calendari de sortides d’excursionisme tardor-hivern 2021 PROPERA ACTIVITAT

Calendari de sortides d’excursionisme tardor-hivern 2021

Acabades les restriccions de mobilitat i l’afectació per la Covid-19 en clara disminució, tornem a programar un calendari de sortides pel grup d’excursionisme amb dates i llocs fixats. Encara es massa d’hora per utilitzar refugis i llocs amb poc espai, així com per realitzar activitats socials més nombroses com la Fira d’Entitats Esportives, la Caminada de la Gent Gran o la de la de Violència de Gènere de finals d’octubre. Esperem que tinguem uns propers mesos amb estabilitat i controlats sanitàriament  i passat l’estiu puguem tornar a certa normalitat. Arrencarem a les portes de l’estiu amb una matinal al l’Alt Penedès, la calor ja és intensa i hem d’aprofitar les primeres hores del dia. Sobre meitat de juliol ens aproparem a Montserrat, també matinal per presentar la samarreta del 40è aniversari del Centre i que repartirem entre els participants i acabarem juliol amb la ja tradicional nocturna a Montserrat. Per finals d’agost continuarem caminant per la comarca i pujarem al puig Madrona des de El Papiol.

Ja al setembre assistirem a la jornada transfronterera que la FEEC organitza al coll de Pal, entre Roc Colom i el Costabona, punt d’unió de senders entre Catalunya i França. Un recorregut a vora del mar serà pel 19 de setembre entre Sitges i Garraf. El 17 d’octubre ens aproparem a Cambrils del Solsonès a conèixer el salí i si el temps ens ho permet,a banyar-nos en la piscina d’aigua salada. Per Tots Sants, el 30, 31 i 1 de novembre tornem a la casa de El Gatellar a la Selva del Camp com a acte de celebració del 40è aniversari del Centre. El 21 de novembre una “aventura” amb fort desnivell al Montsec per ascendir pel pas de la Lloba i retornar per l’abandonat poble de Rúbies.  Acabarem l’ any pujant el pessebre als Mollons i a la roca Cagadora des de la Pobla de Claramunt, que teniem previst pel passat desembre i que el confinament municipal no ens ho va permetre. 

A més tindrem altres activitats esportives i socials no programades que anirem anunciant prèviament, recordem també l’Assemblea Anual de sòcies i socis.

Esperem que gaudiu d’elles i podreu anar consultant els detalls de cadascuna unes setmanes abans de la seva realització en aquest web i en els cartell que trobareu en diferents punts d’Abrera. Gaurdiu de la muntanya amb seny i seguretat.

 Clica sobre la icona del PDF per a descarregar-te el cartell

 

 

A gaudir i amb seguretat!!!

Comments are closed.