13à EDICIÓ DEL VOLUNTARIAT PER LA LLENGUA

NOVETATS A LA BIBLIOTECA

5 abril, 2021 Comentaris tancats a Comaloforno (3.029 m) -A concretar (anul·lada per pluja 2 i 3/10/2021 PROPERA ACTIVITAT

Comaloforno (3.029 m) -A concretar (anul·lada per pluja 2 i 3/10/2021

Fa mesos que tenim previst l’ascensió al Comaloforno, un 3.029 metres de la vall de Boí que la Covid ens ha estat endarrerint mes a mes. Ara sembla que la situació sanitària està una mica més controlada i abans de les primeres neus, preparem per aquesta exigent sortida d’alta muntanya, amb 1.284 metres de desnivell i 10 a 11 hores de marxa. 

El Comaloforno forma part de la llista, conjuntament amb la Pica d’Estats, el Pic Verdaguer, el Pic de Sotllo, la Punta Alta de Comalesbienes, el Tuc de Molières, i el Besiberri Nord i el Besiberri Sud dels 8 pics principals que superen els 3.000 metres. Situat a la part sud de la cresta que l’uneix amb els Besiberris i en front de la Punta Alta formen un espectacular circ amb la presa de Cavallers a la seva part més baixa. Des d’aquest presa a 1.784 metres iniciarem l’ascensió.

Una sortida d’alta muntanya requereix una preparació física, uns coneixements tècnics per transitar per aquests terrenys, un equipament adient i una assegurança que cobreixi qualsevol incident.

 

 

Hem habilitat un grup de WhatApp pels que es vagin incorporant.

Comments are closed.