Formació

raquetes_de_neuEls cursos que promou i subvenciona el Centre Excursionista d’Abrera els coordinem des de l’Associació d’Entitats Excursionistes del Baix Llobregat, que aplega a les entitats excursionistes federades de la comarca i garanteix un nivell de qualitat superior i un reconeixement federatiu, ja que es tracten de cursos de promoció FEEC amb tots els temaris i instructors homologats.

El Centre Excursionista d’Abrera està inscrit al “Cens d’Activitats Fisicoesportives en el Medi Natural” de la Generalitat de Catalunya, registre que li permet organitzar tot tipus d’activitats reconegudes per la nostra federació i que ens garantitza el compliment de les lleis vigents.

 

r1

Els cursos s’imparteixen sobre les diferents disciplines esportives de muntanya i tenen totes les garanties de compliment de les diferents normatives i titulacions esportives, professionals i de seguretat que requereixen les diferents administracions. Tens a la teva disposició cursos d’alpinisme, escalada, vies ferrades, seguretat en muntanya, esquí de muntanya, excursionisme, orientació, raquetes de neu, meteorologia, GPS, progressió en crestes, etc.

 

Clica sobre el logo de la FEEC per consultar tota l’oferta formativa que es realitza a Catalunya per a les entitats federades.

feec

 

 

 

Els cursos estan subvencionats per la FEEC i els socis i socies del CEA gaudeixen d’un ajut afegit de 15 € per curs presentant còpia del títol obtingut.

 

 

Comments are closed.