QUOTES ANUALS 2024 – LLICÈNCIA FEDERATIVA

El Centre Excursionista d’Abrera disposa d’un servei de tramitació i d’impressió dels carnets federatius.  La llicència federativa és vàlida des del dia 1 de gener al 31 de desembre. Ens cobrirà des del moment que l’entitat  realitza la tramitació de cada llicència fins a final d’any. 

És important si heu d’efectuar activitats els primers dies de l’any, que inicieu les gestions ràpidament a fi de tenir-la abans de final de l’any anterior.

Per tal de sol·licitar  el carnet federatiu, cal que contacteu amb la Centre, adreçant-vos a la a/e: info@ceabrera.org o el telèfon del CEA 630 69 47 87. Havent contactat i escollit la modalitat de carnet indicada per a la teva activitat, heu de fer un  ingrés/transferència al número de compte de l’entitat, indicant el vostre nom i modalitat triada. En uns 7 dies ja disposareu de la cobertura i de la targeta que us permetrà gaudir dels avantatges que comporta.

També existeix la possibilitat de ser únicament soci o sòcia de l’entitat sense cap tipus d’assegurança. Per a participar a les activitats organitzades del Centre serà obligatori l’obtenció d’una llicència temporal per aquestes sòcies i socis.

Recordeu, per a realitzar el pagament, cal efectuar-lo mitjançant ingrés al número de compte de CaixaBank, indicant el nom de qui efectua el pagament i la modalitat de llicència escollida (A,B,C o D / Habilitada o no habilitada) o únicament el carnet de soci/sòcia.  Assegureu-vos de que la quantitat segui la que correspongui amb la modalitat triada.

 

 

ES26 2100 0387 7702 0045 9690

 

Consulta els preus i cobertures les diferents modalitats: :adult

Clica sobre la figura per a consultar els preus per majors de 17 anys.

nen

             

 Clica sobre la figura per a consultar els preus per menors de 18 anys.

 

Existeixen tarifes especials per a grups familiars, consulteu-nos-les. 

L’habilitació FEDME  (Federación Española de Deportes de Montaña y Escalada) et pot ser útil per a gaudir de reducció de preus en refugis europeus  i  per participar en activitats de competició fora de Catalunya que la requereixen. L’assegurança cobreix exactament igual estigui la targeta habilitada o no. Podeu consultar amb detall de les cobertures i avantatges comercials al web de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya.

https://www.feec.cat/feec/carnet-federatiu/

https://www.feec.cat/comunicacio/serveis-al-federat/

 

Comments are closed.