19 de setembre de 2021 – GR®92 de Sitges...

17 d’octubre de 2021 – Martorell, els...

10 octubre, 2021 Comentaris tancats a 10 d’octubre de 2021 Caminada de la Gent Gran d’Abrera ACTIVITATS

10 d’octubre de 2021 Caminada de la Gent Gran d’Abrera

Finalment, el diumenge 10 d’octubre es va celebrar al matí la 22a edició de la Caminada de la Gent Gran, que va començar i acabar a la plaça de Pau Casals. Amb un centenar de participants, l’activitat va comptar amb totes les mesures de seguretat adients per prevenir la Covid-19.

Una edició més, el Centre Excursionista d’Abrera va preparar un itinerari de 5 quilòmetres i mig pel nucli urbà i els barris de Sant Hilari, Can Morral i el Rebato.  La nostra Policia Local i els voluntaris i voluntàries de Protecció Civil d’Abrera van vetllar per la bona marxa de la caminada. Enguany, des de la Regidoria de Gent Gran es va obsequiar els i les assistents amb una bossa commemorativa.

En finalitzar la caminada, a la plaça de Pau Casals, el regidor de Gent Gran, Francisco Sánchez, va agrair la participació de les persones grans del nostre municipi en les activitats i la col·laboració del Centre Excursionista, Protecció Civil i Policia Local. Seguidament va tenir lloc la lectura del manifest del Dia Internacional de les Persones Grans, que es commemora l’1 d’octubre, a càrrec de la Sònia Melús, del Centre Excursionista d’Abrera i la Susana Álvarez, del Casal de la Gent Gran. Per acabar, una exhibició de Batuka, dirigida per la Chus Gómez, va posar punt final a les activitats del matí i de la Setmana de la Gent Gran.

El regidor de Gent Gran, Francisco Sánchez, es va mostrar satisfet per la recuperació de les activitats presencials: “Satisfacción sobre todo, porque ya iba siendo hora que retomáramos las actividades de la Gent Gran después de un año muy dificil. Estoy muy contento y satisfecho de cómo ha transcurrido la jornada y esto es un punto de inflexión en el cual a partir de ahora ya comenzamos a retomar una cierta normalidad en las actividades de la Gent Gran y en nuestro casal“.

El president del Centre Excursionista, José Luis Montero, va valorar molt positivament la represa de l’esdeveniment: “La verdad es que nos ha hecho bastante ilusión, ya que el año pasado no se puedo hacer. Nos pareció una buena idea también. Aunque no ha sido muy grande en volumen de personas, ha sido muy grande en la ilusión de reencontrarnos otra vez, la ilusión para futuros años y a ver si poco a poco va todo encontrando la normalidad”.

Els i les participants també van acollir positivament la represa de la caminada. El veí de Can Vilalba Antonio Garcia va explicar que mantenir-se actiu és vida. “Tengo 82  años y me encuentro como si tuviera 25. Con mis compañeros, llevo 20 años participando en la caminada. No fallo una, vengo todo los años. También todos los viernes voy a bailar en línia y muy bien. Mientras se pueda, hay que mantenerse activo”.

Per un envelliment actiu, a Abrera hem celebrat la Setmana de la Gent Gran. Moltes gràcies a tothom!

Font: Ajuntament d’Abrera

Comments are closed.