17 de desembre de 2017 – Pessebre a la...

Divendres 19 de gener de 2018 – AUDIOVISUAL “KILIMANJARO”

14 gener, 2018 Comentaris tancats a 14 de gener de 2018- Vilaplana a La Musara ACTIVITATS

14 de gener de 2018- Vilaplana a La Musara

Homenatge a Lluís Simó a la Mussara

Una caminada entre Vilaplana i la Mussara, organitzada pel Club Excursionista Reddis, retrà homenatge al que va ser vicepresident de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya, Lluís Simó.

Simó va morir el passat 27 de desembre a l’edat de 55 anys després de patir una llarga malaltia.  Des del que va ser el seu club, el Club Excursionista Reddis de Reus, s’havia  convertit en un dels clars dinamitzadors de les activitats relacionades amb la muntanya a les comarques tarragonines. El recorregut de la marxa és un dels que més agradava a aquest reusenc enamorat de les muntanyes del seu entorn.

Imatge del poble abandonat de la Mussara

L’homenatge es farà aquest proper diumenge 14 de gener i tothom que vulgui participar està cridat a la concentració el mateix diumenge a les 8:30h davant de l’Ajuntament de Vilaplana.
La caminada començarà a les 09:00 h. del matí i farà el recorregut que separa Vilaplana de la Mussara. La pujada es farà des de  Vilaplana  per  Campanilles fins al poble abandonat de La Mussara. El retorn es realitzarà per les Tosques fins a tornar a Vilaplana. 

                                                                                                                              Informació facilitada per la FEEC

 

El Centre Excursionista d’Abrera vol participar en aquest homenatge i ens trobarem a les 6.45 h al Centre Aquatic d’Abrera per anar directament a Vilaplana ( per sobre de Reus). Serà una excursió circular d’uns 10 kn i alguna fàcil grimpadeta. Portem aigua, esmorzar i dinar. 

Comments are closed.