17 i 18 de novembre de 2018- Areny (Ribagorça...

Nadal 2018

16 desembre, 2018 Comentaris tancats a 16 de desembre de 2018 – Cova del Petracó (Esparreguera) ACTIVITATS

16 de desembre de 2018 – Cova del Petracó (Esparreguera)

esparrguera

El proper diumenge 16 de desembre ja a les portes del Nadal realitzarem una matinal amb el grup de famílies a la cova del Petracó (Esparreguera). Sortirem des de Can Comelles, a la zona alta de la població per baixar ràpidament cap a la Colònia Sedó, centre industrial tèxtil fundat el 1846 al costat d’un molí fariner i que va de les más importants d’Espanya i a l’ermita de Santa Maria del Puig.

Des de la part més baixa del nostre recorregut a 120 metres d’alçada i gairebé a la vora del Llobregat, anirem pujant progressivament per les costes de La Bramona fins situar-nos a la boca de la cova del Petracò a 295 metres d’alçada. 

 

Per qui vulgui, farem una visita a la cova amb cascos i Vista aèria de la colòniallanternes. Portem roba que es pugui embrutar i a tenir present que malgrat la cova no tè cap pou, haurem de reptar per un estret  conducte d’uns 5 metres de llargària. Podrem veure les estalactites i les estalagmites que en aquest últim període continuat de pluges, continuen amb la seva activitat formadora. No les toquem per no destorbar la seva feina de segles. Acabada l’exploració celebrarem l’arribada del Nadal amb torrons i cantant nadales. 

rubio

La tornada per can Rubió, can Roca i arribada a Can Comelles. Farem una excursió circular de 7.5 km i unes 3 hores de marxa i sobre les 14.00 hem d’estar de tornada a casa.

pdf

 

 

Clica sobre la icona per a descarregar-te la fitxa de la sortida

 

 

Comments are closed.