5 de febrer de 2017 – Castell...

CALENDARI SORTIDES GRUP D’EXCURSIONISME 2016-2017

19 febrer, 2017 Comentaris tancats a 19 de febrer de 2017 – Sortida amb raquetes a Ulldeter ACTIVITATS

19 de febrer de 2017 – Sortida amb raquetes a Ulldeter

El diumenge 19 de febrer aprofitant la important nevada caiguda al Pirineu que va deixar gruixos considerables de neu, vam realitzar una travessa amb raquetes a Ulldeter. Sortida a les 6 del matí des 2017-02 Ulldeter (154)d’Abrera per estar a primera hora a l’estació de Vallter.

El dia s’havia anunciat espectacular molt de sol i temperatures no gaires fredes i efectivament el pronòstic es va complir.

Cap a les 9 vam iniciar l
a pujada cap el refugi d’Ulldeter i amb una breu aturada per esmorzar continuarem cap el coll de la Marrana. A la pujada ja començava a bufar el vent que feia descendir la temperatura alguns graus sota zero.

2017-02 Ulldeter (111)

Cap a les 13 hores assoliem el coll de la Marrana encarant el Bastiment com a següent fita. Com teniem reservat per dinar a l’alberg Pasturia cap a les 15 hores, vem deixar Bastiments per un altra dia i el nou objectiu es va fixar en el dinar. El final de jornada a l’Alberg Pastuira i gaudint del magnífic dia i dels companys i companyes que vem assistir-hi…. i no podem oblidar-nos de la Rubia, la gossa que ens acompanyà en tot moment si sense raquetes.

A veure si aguanta la neu per una propera.

google-photos

 

 

Clica sobre la icona per veure algunes fotos de la travessa.

Comments are closed.