28 de març de 2016 – 35è aniversari del...

22 de maig de 2016 – Caminada Vegueria al...

23 abril, 2016 Comentaris tancats a 23 i 24 d’abril de 2016 – La Foradada/Delta de l’Ebre ACTIVITATS

23 i 24 d’abril de 2016 – La Foradada/Delta de l’Ebre

montsiaAquesta sortida de cap de setmana té dues parts diferenciades i molt contrast entre elles. El dissabte ens endinsarem a l’espai natural de la serra del Montsià, que cercla Sant Carles de la Ràpita per la seva part oest i que amb els seus 765 metres sobre el nivell del mar ofereix una magnifiques vistes sobre el Delta de l’Ebre. Realitzarem una ruta amb poca dificultat  de 6.6 km de recorregut i de 502 metres de desnivell, iniciant la caminada en el Cocó de Jordi ( si ens deixen lloc per aparcar) i arribant fins a la Foradada .

delta de l'ebre

La segona part serà des de Poblenou del Delta estada a l’alberg del Pic de l’Àliga, que requerirà reservar i fer el pagament amb anterioritat fins esgotar les places reservades. Des de Poblenou platejarem alguna sortida a peu per La Tancada , el Clot o podrem organitzar un recorregut en bici. Per dinar el diumenge,  paella segur!!!

Properament us facilitarem la fitxa tècnica amb totes las dades necessàries i la forma de fer la reserva.

L’estada la realitzarem a l’alberg de l’Encanyissada situat a Poblenou del Delta. Hem reservat 18 places a pensió completa i a un preu final de  31 € per persona.

Per fer efectiva la reserva, es imprescindible ingressar els 31 € al compte del Centre Excursionista de MicroBank de La Caixa IBAN:  ES11 0133 0387 3842 0000 3338 indicant el nom de pagador iinformeu-nos mitjançant el correu info@ceabrera.org o per Whatsapp . Les places són limitades a les 18 reservades i tenen prioritat els socis i sòcies de l’entitat.

Exhaurides les 18 places podriem  consultar disponibilitat de places  en altres establiments de Poblenou.

pdfClica sobre la icona per a descarregar-te la fitxa de la sortida

 

Comments are closed.