3 d’abril de 2016 -XVII Caminada de Primavera d’Abrera

28 de març de 2016 – 35è aniversari del...

13 març, 2016 Comentaris tancats a 13 de març de 2016 – Celebració 35è aniversari a St. Jeroni ACTIVITATS

13 de març de 2016 – Celebració 35è aniversari a St. Jeroni

pernilJa estem en els preparatius del aniversari, ja que el proper 28 de març celebrarem els 35 anys d’existència de la nostra entitat.  Ja hem passat per moltes celebracions i hem fet de tot i enguany per canviar, doncs hem pensat que pujarem un magnífic PERNIL al cim de Sant Jeroni , cim culminant de Montserrat.

Per quin motiu? , doncs per que volem  convidar a tothom que vulgui acompanyar-nos. Nosaltres pugem el pernil i vosaltres la resta. Inicialment la idea és trobar-nos al migdia al cim de St. Jeroni.  Cadascú que vingui pel recorregut i mitjà que vulgui, però amb l’objectiu de ser-hi sobre les 12.30 hores tots plegats al cim. Podeu pujar caminant des de Collbató o Monistrol, amb el cremallera o vehicle fins el monestir. Tambè disposeu del funicular de Sant Joan que us deixarà a 971 metres d’alçada i que inicia els viatges a les 10 del matí.

Per tots els assistents preparerem un  pa amb tomàquet i pernil. Ja fa mesos que l’estem preparant el pernil  i esperem que estigui a punt pel diumenge dia 13 de març.

Properament us anirem donant més detalls de la diada en aquest mateix espai.

 

pdfClica sobre la icona per a descarregar-te el cartell

 

Comments are closed.