CALENDARI DE SORTIDES TARDOR-HIVERN-PRIMAVERA 2017-2018

III CONCURS DE FOTOGRAFIA

3 setembre, 2017 Comentaris tancats a 3 de setembre de 2017 – De Beget al Coll de Malrem ACTIVITATS

3 de setembre de 2017 – De Beget al Coll de Malrem

2017 Beget- Malrem 3Aquesta primera sortida del mes de setembre té dues finalitats, la primera és la de conèixer un dels passos que durant la Guerra Civil espanyola es van fer servir per fugir a França, principalment els últims dies de la guerra. Tots aquests camins que porten cap a França per terres gironines es coneixen pels camins de la Retirada. A la foto veiem la vila de Prats de Molló, un dels objectius dels exiliats republicans.

El segon objectiu és la participació del Centre a la IV Jornada Transfronterera que cada any organitza la FEEC i que per un tram de GR agermana excursionistes d’una i altra banda de la frontera política.

La sortida serà des de Beget a les 9.30 h. i pel GR®T 83 ascendirem amb una fàcil excursió al coll de Malrem a 1.130 metres, punt fronterer i amb la fita 521. Arribarem al coll sobre les 12 hores del migdia a on desprès de la trobada i parlaments, efectuarem el dinar de motxilla.

pdf

Clica sobre el PDF per a descargar-te la circular FEEC sobre la IV Jornada Transfronterera.

2017 Beget- Malrem 4

 

Si voleu pernoctar el dissabte a la nit a la Vall de Camprodon podeu contactar amb el refugi Els Estudis d’Espinavell i fer la vostra reserva.

https://refugielsestudis.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.