6 d’octubre de 2019 – Assemblea general de socis...

10 de novembre de 2019- l’Albarda Castellana (Montserrat)

6 octubre, 2019 Comentaris tancats a 6 d’octubre de 2019 – Caminada de la Gent Gran d’Abrera ACTIVITATS

6 d’octubre de 2019 – Caminada de la Gent Gran d’Abrera

DSCN1826El diumenge dia 6 d’octubre va tenir lloc una nova edició de la Caminada de la Gent Gran d’Abrera organitzada per la Regidoria de la Gent Gran de l’Ajuntament d’Abrera, enguany la 21à edició. Les inscripcions prèvies realitzades el dilluns, dimarts i dimecres es van tancar amb 596 persones, desbordant totalment la previsió inicial d’un màxim de 500 participants; aleshores ja vem preveure que ens tindríem que mobilitzar amb més voluntaris del Centre.

Com cada edició ens vem trobar prèviament tots els col·laboradors del Centre Excursionista per prendre un cafè i organitzar-nos les distribucions i prendre les indicacions d’última hora. Sobre les 9 hores ja estava tot el Casal d’Avis en marxa, preparant les samarretes a lliurar per part de les avies del Casal amb l’ajut del nostre alcalde, en Jesús Naharro. Vigilant la circulació dels carrers per part de Protecció Civil i Policia Local  i realitzant el control de presència i supervisant-lo tot, personal de la Regidoria.

El dia magnífic, assolellat i amb molt bona temperatura, condicions que ens assegurava que no es faria molt feixuc el caminar.

20191006_105423Abans de les 13 hores arribaven a la plaça Pau Casals on estava tot preparat pel repartiment dels entrepans, pels diferents parlaments i els balls de final de l’activitat.

Certament ben gaudir del dia i de la companyia d’àvies, avis, veïns i veïnes que en una nova edició ens van acompanyar.

Agrair a l’Ajuntament d’Abrera, al Casal d’Avis, a Protecció Civil, a la Policia Local, als equips sanitaris i a tots els  participants la bona organització, la col·laboració  i el civisme demostrat.

Comments are closed.