28 de juny de 2020- Grony de Miralles (L’Anoia)

Dissabte 25 de juliol de 2020 – Caminada Nocturna...

14 juliol, 2020 Comentaris tancats a EXCURSIONS #joemquedoaprop ACTIVITATS

EXCURSIONS #joemquedoaprop

Seguim sense que ens abandoni el  SARS-CoV-2 i el Centre manté el programa d’excursions #joemquedoaprop  que iniciarem el passat dia 31 de maig, que volíem clausurar passat l’estiu i que no serà possible vist el desenvolupament de la malaltia. Aquest programa es basa en sortides sense cap dificultat tècnica i a pocs quilòmetres de casa nostra.

Pels propers mesos farem recorreguts per indrets desconeguts i pocs transitats, indrets propers que ens alguns casos poden ser matinals i podem estar a casa per a dinar, evitant en tot el possible bars i restaurants. Les sòcies i socis anireu rebrent la informació detallada per WhatsApp del CEA.

protocol covid19-2

Estem realitzant una activitat esportiva i seguirem els protocols sanitaris indicats per les autoritats sanitàries, controlant i registrant tots els participants, controlant la temperatura corporal i la possessió de la mascareta abans de cada sortida. Mantindrem si és possible la distància de seguretat i és obligatori la utilització de la mascareta sino podem mantenir al menys els dos metres de separació.

Posem seny a les nostres accions.

 

Comments are closed.