1 de març de 2020 – Puig d’Agulles

TOT ANIRÀ BÈ.

3 març, 2020 Comentaris tancats a #Thoestasperdent ACTIVITATS

#Thoestasperdent

El Centre Excursionista d’Abrera s’adherit a la campanya #Thoestasperdent a fi donar visibilitat a l’esport practicat per noies i dones. Campanya impulsada pel Consell de l’Audiovisual de Catalunya (CAC), en col·laboració amb la Secretaria General de Esport i de l’Activitat Física del Govern de la Generalitat, l’Institut Català de les Dones (ICD) i la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA).

Congost de Mont Rebei en KayakL’objectiu és promoure una presència més gran de les dones esportistes als mitjans, contribuint així a avançar a cap a la plena igualtat, trencar estereotips socials i mediàtics respecte de l’esport femení i posicionar-lo com un contingut d’interès i capaç d’atraure grans audiències. També pretén consolidar en l’audiència -especialment en infants i adolescents- referents de l’esport femení, ja que massa sovint només tenen com a referents esportistes masculins.

Monica Ardid

 

El Centre des de la seva fundació ha treballat per aquesta visibilitat, tant des de la vessant esportiva com a la de gestió i representativitat. Dones escaladores, presidentes, aventureres, secretàries, alpinistes, corredores, campiones del món, bibliotecàries, esquiadores i excursionistes han estat nosaltres durant aquests anys practicant el nostre esport, que precisament no gaudeix de gaire, per no dir nul·la visibilitat en els mitjans de comunicació.

Comments are closed.