19 de maig de 2019 – Caminada de...

6 i 7 de juliol 2019 – Punta Alta...

16 juny, 2019 Comentaris tancats a 16 de juny de 2019 – Riells a Sant Miquel del Fai ACTIVITATS

16 de juny de 2019 – Riells a Sant Miquel del Fai

Havíem preparat una sortida de muntanya pel grup de famílies a la serra d’Ensija, però  finalment modifiquem la ruta i ens adreçarem a Sant Miquel del Fai, monestir del segle XV , espai rodejat d’indrets de gran bellesa. Actualment és propietat de la Diputació de Barcelona i s’encarrega de la seva gestió i conservació.

ST-MIQUEL-FAI-1L’excursió consta d’un recorregut pel municipi de Bigues i Riells del Fai, al peu dels Cingles del Bertí i a la capçalera de lavall del riu Tenes, remuntant el curs de l’aigua fins a Sant Miquel del Fai, conjunt arquitectònic singular situat en un entorn espectacular on destaquen les estilitzades cascades del Tenes i del Rossinyo.

Degut a les obres de reforma del conjunt arquitectònic que porta a terme la Diputació de Barcelona no es poden fer visites a l’interior.

Ens concentrarem a les 8 hores del matí al Centre Aquàtic ja esmorzats i amb vehicles particulars ens arribarem a Riells de Fai per Rubí, Mollet i Caldes de Montbui. Portem els entrepants i beguda per dinar al voltant de Sant Miquel.

Un senzilla excursió d’un total de 6.5 km i unes 2 hores de marxa, anada i tornada i molt poc desnivell.

pdf

 

Clica sobre la icona per a descarregar-te la fitxa de la sortida.

 

 

 

Comments are closed.