10 de novembre de 2019- l’Albarda Castellana (Montserrat)

Dijous 21 de novembre de 2019 – Audiovisual: Groenlàndia

16 novembre, 2019 Comentaris tancats a 16 i 17 de novembre de 2019- Ribagorza Aragonesa ACTIVITATS

16 i 17 de novembre de 2019- Ribagorza Aragonesa

Sopeira (114)Pel cap de setmana del 16 i 17 de novembre hem organitzat una nova estada a Sopeira, a la Ribagorza Aragonesa. L’any passat per aquestes mateixes dates vem anar-hi i a part del bon tracte rebut i de col·laborar en que Sopeira fos escollit per la televisió aragonesa como el millor poble d’Aragó en el programa “Menudo es mi pueblo”, ens vem quedar sense veure els dòlmens megalítics del bosc de Cornudella; enguany els hem de poder trobar.

El plantejament és la d’una activitat cultural, sense cap dificultat esportiva i que ens ha de permetre relaxar-nos i gaudir d’aquestes terres, de la seva gent i com no, del bon menjar.

Sopeira (160)Sortirem cap  les 7 del matí des del Centre Aquàtic d’Abrera i  esmorzarem a mig camí.  Ja a la província d’Osca, la primera aturada serà al nucli medieval de Montanyana originat sobre el segle X i on trobarem l’església de Santa Maria de Baldón i el castell amb la Torre de la Mora, un indret que ens permetrà retornar a temps preterits i que sembla que s’hagi aturat en el temps.

La següent visita serà el bosc de Cornudella i a l’estació megalítica de l’Hostalet i pel diumenge caminarem pels voltants d’Areny realitzant la ruta dels dinosaures cap el jaciment de Blasi i el d’Icnites.

Les places són limitades i cal reserva prèvia.

Comments are closed.