Divendres 19 de gener de 2018 – AUDIOVISUAL “KILIMANJARO”

11 de febrer de 2018 – El Castellot

21 gener, 2018 Comentaris tancats a 21 de gener de 2018 – Instal·lació pal indicador GR-97 ACTIVITATS

21 de gener de 2018 – Instal·lació pal indicador GR-97

Ja feia dies que teníem pendent arreglar la senyalització del GR®-97 al seu pas per la riera de Sant Jaume, la marca de pintura que indica la sortida de la riera cap a la pujada al camí del Suro, va desaparèixer alhora a l’arbre que la suportava  i que una ventada va tirar al terra.  La única solució era recórrer a la senyalització vertical i instal·lar una pal de certa alçada que facilites l’orientació correcta als senderistes. Baixar a la riera un pal de 2.5 metres amb tot el material necessari no és una tasca fàcil i la cosa s’anava allargant. Finalment, com a regal de Nadal, vem comprar el pal i com ens feia nosa, doncs calia col·locar-lo i tancar el tema.

Aprofitant la trobada de socis i sòcies a l’audiovisual del Kilimanjaro vem fer un petit equip i vem quedar per aquest diumenge.   Trobats per fer un cafè inicial ens arribarem al magatzem a recollir pals, eines, morters sec i aigua, ja que la riera continua sense aigua en superfície.

Arribats a Can Vilalba i al senderó que baixa a la riera, ens carregàrem a tot el pes i per malmesa baixada arribarem al punt on calia situar el pal indicador. Sortosament la terra estava humida i amb facilitat vem fer un bon forat. Pedres i morter van constituir la base del pal que aviat es va inaugurar amb el pas dels amics de Xino-Xano d’Olesa.  Una curta excursió de pujada a Can Sanaüja va allargar el matí.

Veritablement ha estat entretingut i divertit això de “plantar” pals.

 

FotoJet

Comments are closed.