Canvi d’horari d’obertura del Centre al dimecres de 20...

30 i 31 de març de 2019 – 38è...

28 març, 2019 Comentaris tancats a 38è Aniversari del Centre Excursionista d’Abrera ACTIVITATS

38è Aniversari del Centre Excursionista d’Abrera

LVG19810328-003

 

Ja tenim un nou aniversari del Centre, 38 anys sense descans.

Vem néixer un 28 de març de 1981 i els anys van passant i continuem aquí amb el mateix entusiasme que el primer dia, gaudint del nostre esport i fent que el puguin conèixer nouvinguts. Agrair a totes les sòcies i socis que amb el seu esforç fan que puguem realitzar totes les activitats que anem organitzant en una època complicada on el teixit social i associatiu no està en els millor moments.

020

   

Les obligacions legals i administratives, el treballar voluntàriament i sense ànim de lucre, les prioritats personals abans que les col·lectives, els ràpids canvis de modes i costums, les xarxes socials i la velocitat amb que s’ha de fer tot, no facilita l’existència d’associacions i així entitats centenàries han tancat portes, s’ha fusionat amb unes altres o s’han reconvertit.

258

Esperem que puguem continuar complint molts més anys adaptant-nos cada moment a les necessitats socials i agrair una vegada més a tots i totes que durant aquests 38 anys han fet que el Centre estigui avui gaudint amb bona salut i amb molts nous projectes per encetar.

Per molts anys!!!!

 

La Junta Directiva

Comments are closed.