CALENDARI SORTIDES D’EXCURSIONISME TARDOR-HIVERN 2018-2019

21 d’octubre de 2018 – Castell de La...

7 octubre, 2018 Comentaris tancats a 7 d’octubre de 2018 – 20a Caminada de la Gent Gran ACTIVITATS

7 d’octubre de 2018 – 20a Caminada de la Gent Gran

Aquest  7 d’octubre es va portar a terme una nova edició de la Caminada de la Gent Gran d’Abrera, enguany la seva 20a edició.

2018-10 Caminada Gent Gran (107)Organitzada per l’Ajuntament d’Abrera amb l’ajut i suport del Casal d’Avis, Protecció Civil i el Centre Excursionista d’Abrera aquest any  va escurçar la distància a caminar  a fi de fer-la més participativa a la gent de més edat.  Un recorregut que es va realitzar sense sortir del nucli urbà passant per la Casa de Cultura, per l’estació, pel camp de futbol, una volta per la Florida i per finalitzar a la plaça Pau Casals on es va ve lliurament del l’entrepà amb aigua i fruita i ens van realitzar els parlaments i una demostració de Tai Chi.

La caminada s’inicià puntualment a les 10 del matí amb més de 500 inscrits. Les previsions meteorològiques eren excel·lents i ens va permetre gaudir d’un assolellat dia de tardor. Cap incidència en el recorregut i a destacar la participació de famílies amb gent de totes les edats que fa d’aquesta caminada una activitat intergeneracional de primer ordre.  Fins el proper any !!!

google-photos

 

Clica sobre la icona de Google Fotos per veure algunes fotos de la caminada.

 

Comments are closed.