23, 24 i 25 de setembre de 2016 –...

23 d’octubre de 2016 – Camí de Ronda (Palamós)

9 octubre, 2016 Comentaris tancats a 9 d’octubre de 2016 -Caminada de la Gent Gran d’Abrera ACTIVITATS

9 d’octubre de 2016 -Caminada de la Gent Gran d’Abrera

caminada2El passat diumenge 9 d’octubre es va portar a terme una nova edició de la Caminada de la Gent Gran d’Abrera. Aquesta caminada aplega gent de totes les edats: gent gran, gent jove i infants i on tota la família pot caminar alhora i com ens anys anteriors ha estat portada per la Regidoria de la Gent Gran, la Junta del Casal d’Avis, els voluntaris de Protecció Civil i el Centre Excursionista d’Abrera.

 

Enguany és la 18a. edició, divuit anys que el Centre ha estat present assistint a aquest esdeveniment. Recordar que fa 24 anys que vam començar a organitzar una caminada popular a Abrera que és celebrava al mes de juny i servia com apertura de les piscines d’estiu.
caminada-4El diumenge malgrat la puja inicial, van sortir unes 500 persones que van recórrer diferents carrers per finalitzar al gimnàs del CEIP Fcs.Platon on es va repartir l’entrepà i es va fer un taller de batuka. L’ona de samarretes color taronja van omplir els nostres carrers recordant el Dia Internacional de la Gent Gran que es celebra cada any el primer diumenge d’octubre.

caminada3

 

 

 

Fins la propera edició !!!

Comments are closed.