7 i 8 de setembre de 2019 – Les...

29 de setembre de 2019 – Copons i Gorg...

10 setembre, 2019 Comentaris tancats a CALENDARI DE SORTIDES D’EXCURSIONISME TARDOR 2019 -HIVERN 2020 ACTIVITATS

CALENDARI DE SORTIDES D’EXCURSIONISME TARDOR 2019 -HIVERN 2020

2019-05 Pla de les Bruixes (100)Finalitzades les activitats d’estiu, la Fira d’Entitats Esportives de setembre i en marxa la XXI Caminada de la Gent Gran, tornem a programar les properes sortides del Grup d’Excursionisme, que algunes ocasions coincidirem amb les sortides familiars. Hem intentant fer una barreja i que trobem de tot tipus i dificultat, sempre dins de l’àmbit de l’excursionisme. Visitarem diferents racons de la nostra geografia, procurant no fer gaires quilòmetres en vehicles i afegim algunes sortides de cap de setmana que ens permetrà desconnectar dels deures diaris.

IMG-20180313-WA0011Tindrem algunes més esportives com el cap Llitzet a la serra d’Ensija encarat al Pedraforca, l’ascensió a L’albarda Castellana a Montserrat, el punt més alt del Baix Llobregat i que enfilarem per la canal de Sant Jeroni. També més lúdiques per a caminar pel Montsec, arribant amb el tren dels Llacs o a Santa Creu d’Olorda a Collserola que acabarà en calçotada. Tenim de culturals, ja adreçades a les sortides de família per conèixer com es fabrica la xocolata o com és un radar meteorològic i no podia faltar alguna de raquetes de neu, que si ens acompanya les nevades de l’hivern, passaríem un cap de setmana a les Comes de Rubió al parc natural de l’Alt Pirineu. 

IMG-20171022-WA0001

I en mig de totes, un parell de poli-activitats que no sabem com acabarem ni el programa concret a realitzar però que si tenim concretades les bases d’operacions. Una inicial a Sopeira, ja que vem estar l’any passat i que vem prometre tornar, al bosc de Cornudella i a l’hospitalitat de l’Enrique i els seus veïns. Acabarem el programa amb la sortida d’aniversari, en aquesta ocasió el 39è aniversari del Centre Excursionista d’Abrera i que ens adreçarem a la serra de Guara a bufar el pastís.

IMG-20180401-WA0008

 

A més tindrem altres activitats esportives i socials no programades, la Marxa contra la Violència de Gènere, l’Assemblea Anual de sòcies i socis i no se quantes coses mes. Tenim un hivern més que escalfadet.

Esperem que gaudiu d’elles i podreu anar consultant els detalls de cadascuna unes setmanes abans de la seva realització en aquest web i en els cartell que trobareu en diferents punts d’Abrera.

IMG-20170820-WA0003

 A gaudir i amb seguretat!!!

 

  

Clica sobre el PDF per a baixar-te el cartell del programa

pdf

 

 

 

 

Comments are closed.