6 de marc de 2022 – GR®92 Calafell-Vilanova ...

27 de març de 2022 – Vallter en raquetes

12 març, 2022 Comentaris tancats a Dissabte 12 de març de 2022 – Marxa nocturna de la Dona ACTIVITATS

Dissabte 12 de març de 2022 – Marxa nocturna de la Dona

Per commemorar el Dia Internacional de les Dones (8 de març), des del Club d’Atletisme Abrera i l’Ajuntament d’Abrera, amb la col·laboració del Centre excursionista d’Abrera, convoquem un cop més a les dones d’Abrera a ocupar els carrers de nit i caminar plegades pels drets de les dones en una nova edició que es planteja com a marxa, diferenciant-se de la Cursa de la primera edició i que es desenvoluparà amb les mesures anti-Covid 19 vigents el dia de la celebració de l’esdeveniment.

La Marxa tindrà lloc el dissabte 12 de març, a partir de les 19 hores, amb un itinerari de 4 quilòmetres, no serà competitiva i podran participar-hi totes les dones sense límit d’edat.

Amb la marxa nocturna a Abrera reivindiquem la seguretat, la independència i la llibertat de les dones a l’hora de transitar i ocupar els carrers i els espais públics, sobretot també durant la nit, tot afavorint el missatge empoderador de reclam de drets i llibertats i de rebutjar contundentment les violències que tant en espai públic, com en el privat, les dones pateixen.

Els beneficis de la marxa aniran destinats a l’Associació d’Assistència a Dones Agredides sexualment (AADAS), una entitat que des de 1982 presta el servei d’acompanyament a dones i nenes que han patit agressions sexuals i que a dia d’avui, continua el seu treball des de la prevenció i la formació, l’acompanyament psicològic, jurídic, la coordinació, la investigació, els tallers d’autodefensa i d’apoderament, amb l’objectiu d’erradicar les violències sexuals. Més informació al web de l’entitat, que trobareu fent clic aquí.

Amb la marxa nocturna reivindiquem la seguretat, la independència i la llibertat de les dones a l’hora de transitar i ocupar els carrers i els espais públics, també durant la nit.

Font (Ajuntament d’Abrera)

Comments are closed.