15 de desembre de 2019- Castell de Subirats i...

L’alpinisme declarat Patrimoni de la Humanitat per la Unesco

18 desembre, 2019 Comentaris tancats a Inauguració de la Sala Municipal i reforma del carrer Major ACTIVITATS

Inauguració de la Sala Municipal i reforma del carrer Major

Sala 1

El passat 14 de desembre de 2019 s’ inaugurà la renovació de la Sala Municipal. Molts mesos d’obres han donat com a resultat una total renovació de l’edifici amb el canvi de la teulada, un nou pati de butaques més confortable i la modernització de tot l’ l’equip de climatització, instal·lació elèctrica, sanitària,  llum i so. 

sala municipal 2

El diumenge dia 15 amb la representació de l’obra Calor, alma y pasión sobre la vida de Federico Garcia Lorca per part de la companyia Els Illets d’Abrera, s’inicia una nova vida cultural per aquesta sala, que al llarg dels anys ha tingut usos molts diversos, des de la seu del grup de teatre de l’Agrupació Artística, de la Jefatura de Falange, de l’Agrupació Esportiva de Futbol, Escola d’adults, Sala Cultural Pere Torres (antic jutge de Pau) o de la seu i local d’assaig de la Coral Contrapunt.

Recordem que el local social del Centre Excursionista d’Abrera es troba en aquest edifici a la part que dona al carrer Major i l’entrada que antigament tenia aquesta sala, a on es feien balls, teatre, cinema i discoteca. El 1983 es realitzà a la Sala una gran reforma ampliant-la i donant-li accés des del carrer Casamada Mauri, fet que comporta que la pantalla de projecció canvies d’orientació i també la cabina de projecció. L’antiga cabina va quedar com a magatzem.

El 1990 amb les obres de conversió de Cal Peris com a nou Ajuntament, que s’inaugurà el 1991, el Centre Excursionista d’Abrera passà a ocupar l’espai de l’antiga cabina, que amb la primera visita vem trobar omplert fins el sostre de velles cadires de col·legi i que amb hores de neteja i amb mobiliari de l’antiga biblioteca del Rebato vem condicionar.

També i a finals de novembre han finalitzat les obres al carrer Major oferint més espai als vianants i millorant l’accés al nostre local social.

Fotografies del carrer Major abans de les obres al març de 2019 i acabades al novembre del mateix any.
20190318 Sala 5

20191124 sala 4

 

Comments are closed.