20 de gener de 2019 – Can Rosal a...

10 de febrer de 2019 – La Morella (El...

24 gener, 2019 Comentaris tancats a PROJECTE D’UN ROCÒDROM A ABRERA ACTIVITATS

PROJECTE D’UN ROCÒDROM A ABRERA

Aquest mes de gener el Centre Excursionista d’Abrera ha mantingut una nova reunió amb l’Ajuntament d’Abrera per tractar sobre la construcció d’un rocòdrom a Abrera. Rebuts per l’alcalde en Jesús Naharro i pel regidor d’Esports en Francisco Sánchez, vem estar conversant amb ells sobre la necessitat de disposar d’aquesta instal·lació esportiva, una reivindicació que portem realitzant des de l’any 2006 i que ja havia estat recollida en diferents programes electorals.

Rocodrom El Prat

                 Rocodrom a El Prat de Llobregat

Com en anteriors ocasions vem aportar un extens dossier justificatiu de la nostra demanda, un dossier amb diferents apartats amb  un projecte orientatiu, relació de diferents rocòdroms municipals existents, pressupostos diversos i on recordàvem el Pla Local de Joventut d’Abrera i l’element educatiu a instituts i escoles d’aquest esport.

Per part de l’alcalde es va exposar la situació social d’Abrera amb les accions, inversions i projectes, i ens presentà comparatives amb altres municipis. Ens comenta que l’Ajuntament està obert a noves propostes i que està molt satisfet amb la campanya dAbrera Participa on s’han recollit idees dels ciutadans per a millorar espais o activitats. També que hem de tenir present que tots els projectes tenen un protocol, amb un procediment, una exposició,  un estudi ,  una aprovació i la seva execució final.  Ens comenta que l’antic projecte de fer un rocòdrom a la paret del frontó no és viable. El regidor d’Esports ens indica que no existeix un espai físic d’aquest volum i que s’ha de trobar un nou emplaçament.

La nostra proposta es veu molt interessant i que s’ha d’incloure en un nou projecte d’oferta esportiva amb altres modalitats, però és una acció a llarg termini. 

Boulder a Mollet

Boulder a Mollet

Sortim de la reunió entenem que hem presentat un projecte sòlid, d’interès esportiu i social principalment pels joves, i que el dossier presentat recull sobradament la nostra reivindicació. Mantenim l’esperança de veure algun dia aquest equipament realitzat.

Seguirem treballant, com hem fet durant aquests 38 anys per millorar la cohesió social i les activitats esportives i culturals a la nostra població. 

 escalada19/gener/2019

 

 

 

Comments are closed.