12 de desembre de 2015 Escalada al Pic...

24 de gener de 2016 – De Coll d’Estrenalles...

23 gener, 2016 Comentaris tancats a Xarxa de camins d’Abrera ACTIVITATS

Xarxa de camins d’Abrera

El Centre Excursionista d’Abrera té com objectiu la potenciació de la xarxa homologada de senders GR® i PR® de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya i en el nostre municipi és el mantenidor del GR®97 entre la Riera de Sant Jaume i el pont del Diable a Martorell, passant per Santa Maria de Vilalba.
L’antic traçat del GR®97 entre el riu Llobregat i La Beguda es va eliminar atenent a la impossibilitat de travessar el Llobregat pel nostre terme. Els PR® 168 i 169 es van eliminar entenent que el que Abrera necessitava era una xarxa pròpia de senders públics catalogats i mantinguts.

En aquesta situació ens trobem actualment, amb una proposta en estudi presentada a l’Ajuntament d’Abrera i que des dels departaments de Promoció Econòmica i de Serveis Tècnics han d’acabar de dissenyar i autoritzar. Amb un nou GR®210 o sender del Llobregat que des de Castellar de n’Hug arriba a El Prat per senyalitzar i la històrica demanda d’una passera per a vianants que uneixi les dues banda del riu a l’alçada d’Abrera, són dos dels projecte a treballar per poder tenir una xarxa de camins locals i una relació de rutes per realitzar i descobrir.

Els propers mesos seran importants per veure si finalment aquesta xarxa de camins es pot oficialitzar i fer-se una realitat.

Ckica sobre la imatge per a descarregar la informació

Consulta la proposta de la xarxa inicials de camins realitzada pel CEA el 2004 clicant sobre la icona PDF.

Comments are closed.